Yogi (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-10

20 min

8+ god

Cena: 1 490 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

U društvenoj igri Yogi sve se svodi na gipkost i savitljivost vašeg tela. Za pobedu možda nije potrebno da možete da se savijete u oblik perece ali bi bilo poželjno da ste bolji od svih ostalih. Ko je išao na jogu sigurno će biti u maloj prednosti.

Svaki igrač u svom potezu mora da povuče i otkrije kartu sa vrha špila. Ako je karta narandžaste boje, igrač mora da je stavi i drži negde na svom telu prema upustvu na karti, a ako je karta zelena, onda ostaje na stolu ali igrač mora da izvede tačno ono što je naznačeno na toj karti. Kao na primer da drži palac na bradi ili da mu se ruke dodiruju ili da drži jednu ruku iznad ramena... Onog trenutka kada igrač ne može da ispuni uslove svih svojih karata ispada iz igre. 

A ako se pitate kako to može da izgleda, možemo da vam pomognemo da to zamislite:  Jedna karta Vam je na desnom dlanu, levi lakat Vam je iznad ramena dok vam desni lakat dodiruje torzo. Za to vreme jedan prst vam dodiruje bradu i jedna karta Vam prekriva jedno oko a vi ste na potezu i treba da povučete Vašu kartu… Verujem da ste stekli pravi utisak čvora u koji Vas uvlači društvena igra Yogi. A ako se desi da ste svoju fleksibilnost doveli do savršenstva onda je tu i ekspanzija i nezavisna društvena igra Yogi Guru koja Vam donosi nove načine da se sklupčate i kvalitetno istegnete.  

Napomena: društvena igra Yogi i društvena igra Yogi Guru su nezavisne igre ali mogu se pomešati i igrati kao ekspanzije jedna za drugu. 

Ovo je odlična zabavna društvena/edukativna igra za druženje i razgibavanje sa vašim najbližima.