Welcome To The Moon

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 6

25 - 30 min

10+ god

Cena: 5 800 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Građani Zemlje, suočavamo se sa teškom situacijom. Naša planeta je osuđena na propast. Sudbina čovečanstva je u vašim rukama... Ne radi se više o očuvanju našeg načina života ili naše ekonomije. Sada je to borba za naše postojanje. A naš opstanak zavisi od naše sposobnosti da osvojimo Mesec. Ovo osvajanje, ovu poslednju nadu za opstanak, poveravamo vama. Bićete u konkurenciji jedni sa drugima kako biste nam dali najbolje šanse za uspeh. Napisaćete odlučujuću stranicu naše istorije tako što ćete nas sve spasiti.

Izgradili ste stanove za čovečanstvo u četvrtima i Novom Las Vegasu. Sada treba da spasete čovečanstvo kroz kolonizaciju svemira...

Društvena igra Welcome to the Moon koristi iste mehanizme kao i prethodni naslov Welcome To..., ali sada možete da igrate u režimu kampanje na osam avanturističkih listova! U svom potezu okrećete karte iz tri špila da biste kreirali tri različite kombinacije zvezdanog broda i odgovarajuće akcije, a zatim svi igrači biraju jednu od ove tri kombinacije. Broj iskoristite da popunite mesto na svom listu avanture numeričkim redosledom kako biste prvi završili svoju misiju.

Welcome to the Moon sadrži osam različitih avantura koje čine kompletnu priču sa sve većim nivoom težine. Možete da igrate ovih osam avantura nezavisno ili uzastopno da biste odigrali svoju priču. Osam avanturističkih listova ima drugačije mehanizme od klasičnog koncepta Welcome To..., a kada igrate u režimu kampanje, donosićete izbore koji menjaju sledeću avanturu, što znači da će se svaka kampanja razlikovati od prethodne!

Predlažemo i ove igre