Vast: The Crystal Caverns

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-5

60-90 min

10+ godina

Cena: 7 200 RSD

Zmaj je spavao dugi niz godina. Za to vreme, pećina ispod koje se nalazi poprilično se promenila… Goblini i čudna čudovišta ispunili su njene sumorne dubine i govorka se da je i sama pećina počela da razmišlja, menja se i postaje sve opasnija.
Ipak, priče o opasnosti retko prevazilaze glasine o bogatstvu. A bogatstva može biti… Jer tamo gde zmaj sanja, tu leži i žestoko čuvano blago. Srećom za uspavanu zver, zlonamerni kristali ispunjavaju prostorije pećine spektralnim svetlom, skrivajući ulaz u neizmernu riznicu blaga.
Mnogi su posvetili svoje živote u potrazi i tako su tokom godina glasine izbledele u legendu.
Ali najhrabriji avanturisti neće biti obeshrabreni krvoprolićem. Na ovaj dan, vitez ulazi u tamu i rukom hvata dršku svog mača. Njene godine zadataka - sve pobede i porazi - dovele su do ove poslednje avanture. Znajući da kraljevstvo nikada ne može biti istinski mirno sa zmajem ispod pećine, ona je došla da zada poslednji udarac. Ni ne sluti da će svojim ulaskom u pećinu probuditi sve što sanja u senkama, tamne sile...i započeti konačnu bitku u tami.
Uđite u svet Vast: The Crystal Caverns!

Vast vodi Vas i Vaše prijatelje u pod svetlost baklje klasične avanture u pećnici, napravljene po principu potpune asimetrije. Prošli su dani vesele družine putnika koji se bore protiv zla. U Vast: The Crystal Caverns, vi ćete postati deo nove legende... Bilo koji deo koji želite!

Igrajte kao klasik, odvažni Vitez, haotična goblinska horda, kolosalni, pohlepni Zmaj ili čak i sama Pećina - moćna i rešena da zgnječi sva živa bića koja se usuđuju da poremete njene sumorne dubine. Svaka uloga ima svoje moći, specijalne sposobnosti, kao i puteve do pobede...i može biti samo jedan pobednik.

Kao odlična asimetrična igra na tabli, Vast: The Crystal Caverns pruža neograničenu avanturu, koja se može igrati iznova i iznova dok Vi i Vaši prijatelji istražujete četiri različite uloge u različitim kombinacijama. Igrajte jedan na jedan u trci do smrti između Viteza i Goblina ili dodajte Zmaja i Pećinu za dublja i epska iskustva, različita svaki put.

NAGRADE & PRIZNANJA:

  • 2018 Goblin Magnifico Nominee
  • 2017 SXSW Gamer's Voice: Best Indie Game of the Year (Multiplayer) Nominee
  • 2016 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
  • 2016 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara