Terraforming Mars Hellas & Elysium (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-5

120 min

12+ god

Cena: 1 800 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Istražite dve nove table i nove strategije za društvenu igru "Terraforming Mars" (Teraformiranje Marsa)!  "Terraforming Mars: Hellas & Elisium", je prva ekspanzija za poznatu istoimenu društvenu igru "Terraforming Mars" i sastoji se od dvostrane table za igru koja predstavlja dva nova područja Marsa:

1. Elysium, vodi igrače gotovo na suprotnu stranu Marsovog ekvatora, sa ogromnim nizijama za okeane na severu i suvim, mineralima bogatim jugom. Postavite pločicu na Olimpus Mons, najviši vrh sunčevog sistema, da dobijete tri besplatne karte!
2. Hellas, južna divljina, uključuje Marsov južni pol i ogroman krater Helas koji kao da je stvoren da postane džinovsko jezero. Izgradnja oko stuba daje vam nove bonuse za smeštanje u obliku toplote i eventualno vode.

Svaka od ovih mapa sastoji se od novih skupova glavnih tačaka i nagrada koji su od značaja za tu mapu. Postavite tri pločice oko južnog pola da biste, na primer, bili Polar Eksplorer ili trkali da imate najviše imanja pored vode na Elysium-u!

Nagrade i priznanja:

- 2017 Golden Geek Best Board Game Expansion Nominee

Terraforming Mars Helas & Elisijum je proširenje i nije nezavisna igra. Osnovna društvena igra Teraformiranje Marsa potrebna je da bi se igralo ovo proširenje!