Skymines

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 4

75 - 150 min

12+ god

Cena: 9 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Pre pedeset godina čovečanstvo je počelo da rudari po Mesecu i asteroidima, a decenijama je taj zadatak bio čvrsto držan u rukama Svetske vlade. Međutim, previranja poslednjih godina izazvala su kolaps ovog preduzeća. Sada razne avanturističke kompanije i privatni investitori uzleću ka nebu kako bi oživeli ovu rudarsku mrežu.

Društvena igra Skymines stavlja Vas i Vaše prijatelje u uloge investitora. Dakle, pokušavate da zaradite najviše CripCoin-a tokom sedam rundi. To radite ulaganjem rudarskih resursa u kompanije i širenjem njihovih ispostava. Možete poboljšati svoju zaradu tako što ćete podržati istraživanja svojih naučnika i naterati ih da prikupe dragoceni helijum-3!

Čar Skymines-a jeste jedinstven sistem upravljanja kartama koje imate u ruci, koji zahteva pažljivo i pametno planiranje. Ova društvena igra pruža duboku interakciju sa igračima tako što Vam omogućava da investirate u bilo koju od četiri kompanije, kako Vama odgovara! A kako kombinacija sposobnosti kompanije menja svaku igru, postoje beskrajne sinergije i strategije koje treba istražiti.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara