Sanctum

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-4

90 min

12+ godina

Cena: 7 200 RSD

U drevna vremena, legenda kaže, zemlju je zauzeuo demonski Lord Malghazar. Njegovi minioni preplavili su zemljuu i unuštili sve što je čovečanstvo izgradilo. Ali iz očaja nastaju heroji. Hrabrošću, srećom i magijom probili su se kroz demonske horde i porazili i samog demonskog Lorda koga su uspeli da zapečate u Sarkogafu od žada. Grad koji su izgradili iznad njegove grobniec, u čast pobede, nazvali su Sanctum. Želeli su da se osećaju sigurno. 

Vi ste jedan od tih heroja!!!

Društvena igra Sanctum je kompetetivna epska avantura za 2-4 igača koja je inspirisana epskom fantastikom i RPG kompijuterkim žanrom. Kao jedan od heroja upuštate se avanturu koja ima cilj da oslobodi svet od invazije demona. Na tom putu susrećete se sa hordama demona i nebrojenim preprekama i poteškoćama, moraćete da poboljšate vašu opremu i prilagodite svoju taktiku jer sem pobede ne postoji drugi način da preživite.

Naizgled jednostavan mehanizam bacanja kockica u ovoj društvenoj igri je prava taktička poslastica kad shvatite da je skupljanje i opremanje opremom presudan deo preživljavanja u ovim neprijateljskim zemljama.