Rollecate

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

15 minuta

8+ godina

Cena: 1 790 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Kees Neve je poznati holandski inženjer. 1967. godine izgradio je svoju treću i najveću parnu lokomotivu. Nazvao je Rollecate i od tada je bila u upotrebi, sve do pre par godina… Trenutno stoji u staroj štali i čeka.

Ali ne još dugo. Vi ćete je pokrenuti!

U ovoj zabavnoj društvenoj igri, strategije i snalažljivosti postavljaćete nove pruge po kojima se Rollecate kreće. Ali ova parna mašina ima svoju pamet i radi kako ona hoće, tačnije ona neće da čeka da se pruga izgradi. Dakle, moraćete brzo da radite jer ako ne napravite prugu za lokomotivu ona će iskočiti iz šina a to donosi penale koje niste planirali…

Igra počinje kratkom prugom i sa vrlo nestrpljivom lokomotivom, koja jedva čeka da se pokrene. U svakom potezu imaćete priliku da produžite prugu. Izvlačite kartu iz špila i odabirom karte koju želite ili možete da postavite produžavate prugu, ali čim ste završili Rollecate je već krenula. Pitanje je samo da li ste napravili dovoljno pruge za njeno kretanje jer ako niste stižu penali.

Nemojte dozvoliti da Rollecate izleti iz koloseka. To će vas koštati poena!

Društvena igra Rollecate je brza i zabavna a obično traje oko 15-tak minuta. Svaka partija je drugačija od predhodne i zahvaljujući drvenoj minijaturi vozića i kvalitetnim kartama užitak igranja je zagarantovan.

Nadamo se da ćete uživati…

Predlažemo i ove igre