Quacks & Co: Quedlinburg Dash

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 4

25 min

6+ god

Cena: 4 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

U Quedlinburgu je dan trke, a uz pravu kombinaciju hrane i sreće, jahaćete svog konja do pobede i osvojiti zlatni kotao kao nagradu!

Društvena igra Quacks & Co. Quedlinburg Dash ima sličan način igre kao društvena igra The Quacks of Quedlinburg, pri čemu se svaki igrač trudi da što više napuni i poboljša svoju vrećicu sa žetonima, a zatim izvlači te žetone kako bi pokušao da napreduje do pobede.

Svake godine, dan pre seoskog vašara, deca se takmiče u velikoj trci, a ove godine ćete se i Vi pridružiti! Igrajte se sa magarcem i svojim prijateljima, dok pokušavate da pomerate životinje duž staze tako što ćete ih hraniti. Ali, samo da znate, ovo nije normalna hrana ... ne pomaže uvek Vašim četvoronožnim prijateljima da krenu napred! Moraćete da pronađete ispravnu kombinaciju hrane da biste bili što brži. Ponekad se pokoji sumnjivi korov nađe u Vašoj vrećici, pa će Vaše životinje umesto da potrče najbrže moguće, odlučiti malo da prilegnu. Obavezno sakupljajte rubine na svom putu jer se oni mogu iskoristiti za kupovinu više zaliha. Trkajte se do cilja da biste osvojili željeni zlatni kotao!

Predlažemo i ove igre