Pandemic Legacy Season 2 - Yellow

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

60 min

13+ godina

Cena: 12 700 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Pre 71 godinu svet zamalo da prestane da postoji...

Kuga je došla niotkuda i opustošila svet. Većina je umrla u roku od nedelju dana. Iako je čovečanstvo dalo sve od sebe da je spreči i dalje nije bilo dovoljno. Ništa je ne može zaustaviti.

Već tri generacije, mi, poslednji fragmenti čovečanstva, živimo na pučini mora, na plutajućim stanicama zvanim "utočišta". Daleko od kuge, bili smo u mogućnosti da obezbedimo zalihe za kopno kako bi i oni, a i mi preživeli. 

Uspeli smo da održimo najveće poznate gradove na svetu, živima. Stvari su bile teške proteklih nekoliko godina ali smo izdržali nekako. Međutim gradovi daleko od utočišta su se izgubili sa naše mreže...

Sutra, mala grupa nas kreće u ono što je ostalo od sveta. Ne znamo šta da očekujemo...

Društvena igra Pandemic Legacy: Season 2 je kooperativna igra za 2 do 4 igrača. Za razliku od većine drugih igara, ova radi protiv vas. Štaviše, neke od akcija koje preduzmete u Pandemic Legacy-u preneće se na buduće partije. Nikada dva sveta neće biti ista!

Ukrcajte se u epsku avanturu kako biste vratili čovečanstvo sa ivice izumiranja!!!

Napomena: društvena igra Pandemic Legacy: Season 2 je samostalna igra i da bi nju igrali nije potrebno da imate društvenu igru Pandemic Legacy: Season 1 Blue ili Pandemic Legacy: Season 1 Red

 

Predlažemo i ove igre