Mysterium Park (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-6

30-45 min

10+ god

Cena: 3 750 RSD

Dobrodošli u Društvenu igru Mysterium Park RS (Park misterije) ! … Sa svojim šećernom vunom, svojim cirkusom i svojim mračnim tajnama…

 

Bivši direktor parka misteriozno je nestao pre nekoliko godina, ali istraga povodom njegovog nestanka nije urodila plodom... Od te noći na vašaru se dešavaju čudne i neobjašnjive stvari. Kao vidovnjaci, uvereni ste da duh progoni ovaj karneval. Sada nameravate da mu date priliku da vam baš on otkrije istinu.

U ovoj kooperativnoj društvenoj igri duh Vam šalje vizije u vidu ilustrovanih karata. Vi kao vidovnjaci pokušavate da ih protumačite kako bi isključili određene osumnjičene i lokacije nakon čega ćete iskoristiti svoju priliku da otkrijete istinu i saznate šta se dogodilo režiseru. Karneval napušta grad za šest dana a vi imate samo toliko vremena da otkrijete istinu.

Društvena igra Mysterium Park RS dizajnirana je od strane iste ekipe ljudi koja je 2015 napravila društvenu igru Mysterium na koju jako podseća. Najveća razlika između te dve irge je vreme postavke. U društvenoj igri Mysterium Park to vreme je svedeno na minimum te se sa igranjem može početi odmah, jer zabava ne voli da čeka.