MIND MGMT

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 5

45 - 75 min

13+ god

Cena: 9 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a

Radeći iz senke, Mind MGMT je nekada davno koristio svoje agente sa izuzetnim psihičkim sposobnostima kako bi zaustavio globalne krize. Međutim, apsolutna vlast je korumpirana, a Mind MGMT truli iznutra. Da bi opet uspostavio kontrolu, Mind MGMT raspoređuje tajne operativce širom sveta da regrutuju druge psihički prilagođene pojedince na svoju stranu. Kako se može pobediti ova zagonetna organizacija, sklona globalnoj dominaciji?

Srećom, nekoliko odmetnutih agenata je shvatilo da je Mind MGMT kompromitovan i prebegao, okrećući leđa sindikatu. Oni sada koriste sopstvene psihičke sposobnosti da spreče Mind MGMT da postigne svoje podle ciljeve.

Društvena igra Mind MGMT inspirisana istoimenom serijom stripova, osim što zadivljuje svojim nesvakidašnjim dizajnom, uvodi igrače u jednako originalnu priču i mehaniku igranja. U ovoj društvenoj igri jedan igrač je Regruter koji kontroliše Mind MGMT i mora da pretražuje grad u potrazi za novim regrutima. Kreće se na tajnoj mapi, pokušavajući da poseti lokacije koje odgovaraju jednoj od njegove tri nasumično izvučene kartice sa karakteristikama. Takođe može da koristi svoja četiri besmrtnika da zaštiti lokacije.

Međutim, svi ostali igrači kontrolišu agente koji moraju pokušati da zaustave Mind MGMT pre nego što bude prekasno! Oni postavljaju pitanja Regruteru i iz odgovora koje dobiju zaključuju koja je sledeća lokacija na koju će da odu. Lažni agenti mogu da koriste "mentalne beleške" piši-briši olovkom kako bi pratili sve date informacije.

Mind MGMT pobeđuje tako što sakupi dvanaest regruta ili preživi kroz 16 poteza, dok agenti mogu da pobede samo zarobljavanjem Mind MGMT Regrutera, što rade kada veruju da su u istom bloku kao i on!

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara