The Magic Maze

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 4

25 min

6+ god

Cena: 5 650 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Nakon što im je oduzeta sva imovina, mag, ratnik, vilenjak i patuljak su primorani da opljačkaju lokalni tržni centar Magic Maze kako bi uzeli svu opremu neophodnu za njihovu sledeću avanturu. Dogovorili su se da prvo mapiraju lavirint u celini, zatim pronađu omiljenu radnju svakog pojedinca, a zatim lociraju izlaz. Kako bi izbegli nadzor stražara koji su sumnjičavo posmatrali njihov dolazak, sva četvorica će istovremeno izvršiti pljačku, a zatim potrčati ka izlazu. To je ionako plan... ali mogu li ga sprovesti?

Društvena igra The Magic Maze je kooperativna igra u realnom vremenu. Svaki igrač može kontrolisati bilo kojeg heroja kako bi naterao tog heroja da izvrši vrlo specifičnu akciju kojoj ostali igrači nemaju pristup: kreći se na sever, istraži novo područje, vozi se pokretnim stepenicama... Sve ovo zahteva rigoroznu saradnju između igrača kako bi uspeo promišljeno da pokrene junake. Međutim, dozvoljeno vam je da komunicirate samo na kratko tokom igre; ostatak vremena morate da igrate bez davanja vizuelnih ili audio signala jedni drugima. Ako svi heroji uspeju da napuste tržni centar u ograničenom vremenu predviđenom za igru, pri čemu je svaki ukrao veoma specifičan predmet, onda svi zajedno pobeđuju.

Na početku igre imate samo tri minuta za akciju. Prostori sa peščanim satom na koje naiđete na putu daju vam više vremena. Ako pesak ikad potpuno iscuri, svi igrači gube - vaše lutanje je izazvalo sumnju, a čuvari tržnog centra vas uhapse!

Predlažemo i ove igre