Legacy of Dragonholt

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-6

60+

14+ god

Cena: 9 300 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Srušili ste se na drvenu klupu u želji da malo protegnete noge. Već nedelju dana putujete prema malom selu zvanom Dragonholt. Vaše putovanje je na zahtev Celyse, bivšeg putnog partnera i prijatelja, koja je od tada pronašla sebe u vidu tutora deci grofice Regine Fairfax, Dame od Dragonholta.

Niste sigurni zašto vas je Celyse pozvala u Dragonholt. Njeno pismo je više nego neobično, govori samo o nejasnoj pretnji i koja zahteva vašu pomoć. Alarmantnija je napomena na poleđini „Pogledaj moje prvo pismo“. Pre ovog pisma niste dobili ni jednu vest od Celyse. Da li je možda prvo pismo presretnuto? Sklanjate pismo u džep i spremate se da nastavite dalje. Bacate pogled na putokaz na raskrsnici i krećete putem prema šumi Eventide.

Društvena igra Legacy of Dragonholt je prva narativna avanturistička igra smeštena u Runebound univerzum. Bogata priča ove igre pretvara jednog do šest igrača u smele junake i vodi ih na samu ivicu Terrinotha gde se dogodila jedna misteriozna smrt. Igrači imaju priliku da na početku igre osmisle svoje heroje a zatim putuju do dalekih delova carstva gde će prisustvovati velikim balovima, boriti se sa goblinima i okončati vladavinu zlog grofa koji preti da uzurpira zakonitog naslednika Dragonholta.

Društvena igra Legacy of Dragonholt je narativna avantura, jedinstvena igra koja obuhvata RPG sistem igranja ali bez potrebe za „Game Masterom“, tj, za osobom koja vodi igru.

Predlažemo i ove igre