Kontour (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-7

20 min

10+ god

Cena: 1 490 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Jedan koncept, 15 ravnih linija, 30 sekundi!

Da li znate da crtate ili mislite da znate!? A da li bi znali da crtate samo sa lenjirom?! Da li mislite da je 30 sekundi i 15 ravnih linija dovoljno da nacrtate vola!? Naravno da nije, ali će biti zanimljivo odgonetnuti šta je “umetnik” želeo da kaže… Društvena igra Kontour će testirati baš sve to!

Igrači će se smenjivati u ulozi “umetnika” koji izvlači jednu kartu i bira jedan zadati predmet od mogućih šest i pokušava (prava reč je pokušava) da ga naslika, dok ostali igrači treba da pogode šta je umetnik naslikao. Ali nije baš tako lako. Društvena igra Kontour daje Vam samo 30 sekundi i 15 ravnih linija i prepušta Vas mašti i vašoj snalažljivosti! Primera radi, krug se crta kao kvadrat ili kao heksagon… Ako pogodite tačno donesite poene i sebi i umetniku. Nacrtajte najbolje što znate i sigurno ćete nasmejati saigrače svojim škrabanjem.

Preko 500 pojmova za crtanje, među kojima se nalaze neki lakši ali i neki teži predmeti koji donose duple poene ali i dupli rizik da nacrtate nešto što niko nikada neće pogoditi… Ova društvena igra će i one koji znaju da crtaju da stavi na muke a oni koji nisu vešti sa olovkom će se smejati i plakati u isto vreme. U svakom slučaju zabava je tu.

Uronite u maštu i pronađite minimalističkog umetnika u sebi zarad pobede u ovoj veoma zabavnoj društvenoj igri Kontour! 

 

Predlažemo i ove igre