King of the Dice (8+) (Kralj kockica) SR verzija

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

30 min

8+ god

Cena: 2 590 RSD

Konačno ste postali kralj! Svi vaši snovi su ispunjeni. Sedite u svom zamku i kroz prozor gledate vaše prelepo kraljevstvo - zelena polja, visoke planine, vijugave reke koje se prostiru koliko god vaš pogled može da dosegne. Ali jedna stvar fali vašem kraljevstvu - građani!

Društvena igra Kralj Kockica (King of the Dice) smešta Vas u kraljevsku stolicu a na Vaša ramena pada teret jednog kralja! 

Rešeni da dovedete građane, izdajete naredbu da se oglasi širom zemlje da svi građani koji dođu da žive kod vas živeće srećno do kraja života. Podanici nose i čitaju vašu zapovest duž kraljevstva: u bogatim gradovima, ludim gnomovima u njihovim radionicama, patuljcima u rudnicima, orkovima, vilama i magičnim školama. Ali građane nije lako ubediti jer i drugi kraljevi ih zovu. 

Za ovaj poduhvat biće vam potreba veština i sreća u kockicama. Ali vodite računa o kraljevskim ludama i zmajevima. U suprotnom vaše kraljevstvo će postati bedna pustoš u koju niko neće da dođe, a vama će samo ostati da gledate novog krunisanog kralja kockica.

King of the Dice je edukativna igra namenjena za 2 do 5 igrača uzrasta 8 godina i stariji. Idealna kao poklon i pogodna kao porodična igra zbog lakoće igranja i jednostavnih pravila. 

Glavne karakteristike društvene igre Kralj Kockica (King od the Dice):

Zanimljivo takmičenje.
Mala kutija velika igra.
Igra za celu porodicu.

Sadržaj:

  • 6 kockica
  • 65 karata
  • 1 pravila

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara