Keyflower

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 6

90 - 120 min

12+ god

Cena: 5 800 RSD

Društvena igra Keyflower je namenjena za dva do šest igrača i igra se samo u četiri runde od kojih svaka predstavlja godišnje doba: proleće, leto, jesen i na kraju zimu. Svaki igrač počinje igru početnom pločicom i početnim timom od osam radnika, od kojih je svaki obojen crvenom, žutom ili plavom bojom. Igrači koriste radnike odgovarajućih boja da licitiraju za pločice koje će dodati svojim selima. Radnici koji se podudaraju mogu se alternativno koristiti za stvaranje resursa, veština i dodatnih radnika, ne samo iz sopstvenih pločica igrača, već i iz pločica u selima drugih igrača i iz novih pločica koje se prodaju na aukciji.

U proleće, leto i jesen stići će još radnika, a neki od njih poseduju veštine u radu sa ključnim resursima kao što su gvožđe, kamen i drvo. U svakom od ovih godišnjih doba, seoske pločice su nasumično stavljene na aukciju. Zimi ne dolaze novi radnici i igrači biraju seoske pločice za aukciju od onih koje su dobili na početku igre. Svaka pločica zimskog sela nudi poene za određene kombinacije resursa, veština i radnika. Igrač čije selo i radnici generišu najviše poena pobeđuje u igri!

Keyflower predstavlja igračima mnogo različitih izazova i svaka igra će biti drugačija zbog mešavine seoskih pločica koje se pojavljuju u toj određenoj igri.

Predlažemo i ove igre