Incognito

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3-6

20–30 Min

12+ god

Cena: 2 690 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.

Društvena igra Incognito je igra za one koji znaju da crtaju ali i za one koji misle da znaju dok za one koji nisu vešti u crtanju ovo će biti povod za mnogo smeha. Igru prate prosta pravila koja će Vam dati na raspolaganje 50 karata lokacija i 100 karata predmeta koje je potrebno nacrtati.

A kako se crta?! Svaki od igrača će dobiti jednu kartu lokacije i jednu kartu predmeta u svakoj od tri runde koliko traje partija. Cilj je isti u svakoj rundi igre a to je da pokušate da sakrijete svoj predmet na svoju lokaciju. I sada se pitate kako to može da izgleda?! Pokušaćemo sa jednim primerom kako bi mogli kod kuće da probate sami: Lokacija je (ispod mora) a predmet je (kobasica).

Uzmiite olovku i počnite da švrljate (crtate). Ako ste uspeli da sakrijete kobasicu ispod mora onda ste odradili dobar posao. Ali da bi crtanje bilo uspešno bar neko od igrača mora da pogodi koja je to Vaš skriveni predmet i da ga pokaže na Vašem crtežu. Možda zvuči lako i možda ste jeste ali potrebno je to i dokazati! 

Društvena igra Incognito zabava je za celu porodicu a crtanje je uvek popularno! 

 

Predlažemo i ove igre