Imagidice

Broj igrača

Trajanje partije

Uzrast

2-12 igrača

10 - 20 min

4+

Cena: 1 890 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Društvena / Edukativna igra Imagidice je odlična za razvijanje mašte i vokabularnih veština za decu ali i velika, nepresušna zabava za starije. 

Imagidice je potpuno nova društvena igra, ali i novi alat za decu, roditelje kao i za učitelje i nastavnike koji daje beskonačno mnogo mogućnosti za učenje. 
GIGAMIC sa ponosom predstavlja knjižicu sa 40 zadataka na 88 strana, svaki sa nastavnim beleškama i školskim listom koja je napravljena uz pomoć stručnih pedagoških lica predstavlja najbolji način za korišćenje igre u edukativne svrhe. 
Bez obzira na starost ili sposobnosti Vašeg deteta ili učenika, od početnika do onih naprednijih, svi će uživati u komunikativnim aktivnostima kroz ovu igru. 

Edukativna igra Imagidice je savršena za učenje jezika i za to se koristi kao sjajno sredstvo koje povezuje učenje jezika uz igru. 

U edukativnoj igri Imagidice igrači bacaju 12 kockica i smišljaju priču koje kockice pričaju. 
Kockice sa šest strana na sebi imaju slike sa raznim motivima koji mogu biti: životinje, (puž, kuca, maca..), delovi tela (oči, uši, usne..), priroda (planine, oblaci, sunce..), 
hrana (razno povrce, torta...) ili neka radnja (spavanje, trcanje, igranje..)  ili samo neki predmet (avion, zupčanik, brod..). 
Kada bacite kockice imate jako malo vremena, igrači će sami odlučiti koliko, da smislite kako objediniti sve kockice u jednu, što zanimljiviju ili duhovitiju priču. Način na koji ćete igrati varira od onog gde ćete vi pričati dok dete sluša ili ćete igrati tako što ćete se nadovezivati igrač na igrača i naizmenično pričati jednu priču.

Pošto kockice mogu da padnu u milione kombinacija, sledi i milion priča koje treba smisliti i ispričati. Deca će upijati reči i fraze od drugih igrača i učiti nove reči ali i nove načine na koje mogu da ih koriste. 

Jedina granica je mašta a obzirom da deca treba da igraju, mašta neće imati granice pa ćete se silno zabaviti igrajući ovu društvenu igru.     

Predlažemo i ove igre