Hive Pocket (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2

20 min

9+ god

Cena: 2 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Tošin bunar 188a

Društvena igra Hive Pocket (na srpskom jeziku) je putna verzija društvene igre Hive koja će biti sa Vama gde god da želite da uživate u igranju i zabavi.

Društvena igra Hive Pocket (na srpskom jeziku) je strateška igra za dva igrača u kojoj nema table - sami gradite tablu, odnosno košnicu, postavljajući heksagone pločice u vidu insekata.

Cilj igre je da potpuno okružite protivnikovu kraljicu pčela, dok u isto vreme pokušavate da sprečite svog protivnika da Vama učini istu stvar. Ali, kraljica može biti opkoljena i Vašim pločicama, tako da morate biti izuzetno oprezni šta i kada postavljate.

Igra počinje kada se prva pločica spusti. Kako se postavljaju sledeći delovi, formira se košnica koja postaje površina za igru. Za razliku od drugih takvih igara, pločice se nikada ne eliminišu i ne moraju se sve odigrati.

Takođe, svaka heksagona pločica ima svoj specifičan vid kretanja; mravi vojnici se bore da zadrže kontrolu nad spoljašnjim delom košnice, dok se bube penju da dominiraju na vrhu. Pauci mogu da se kreću 3 polja, a skakavci mogu preskakati ostale insekte. Držeći jedno oko na košnicu, a drugo na rezerve vaših protivnika, napetost se povećava jer će jedan pogrešan potez dovesti do toga da Vaša kraljica pčela brzo postane opkoljena!

Napomena: Hive Pocket (na srpskom jeziku) sadrži i dve ekspanzije Mosquito Ladybug koje će Vam obezbediti još pločica i puno novih mogućnosti za dodatne sate zabave!

Predlažemo i ove igre