Hedgehog Haberdash - Haba (3+)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

10 min

3+

Cena: 2 190 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Mali ježevi igraju se prerušavanja... 

Žele da ukrase svoje velike bodlje listovima u svojim omiljenim bojama. Da bi to učinili, igrači moraju da izvuku lišće sa pravim bojama iz vreće sa listovima, ali budite oprezni!

Vetar može da raznese listove tako da čak i lišće za koje ste mislili da je sigurno ponovo odleti! Prvi igrač koji je u potpunosti ukrasio svog ježa listovima u boji pobeđuje u igri.

U vašem potezu bacate kockicu koja će da Vam pokaže koliko listova je potrebno da izvučete iz vrećice, (jedan ili dva) ili će da pokaže da je dunuo jak vetar.

Lišće koje čete nasumično izvlačiti iz vrećice ima dve boje na svoje dve strane i samo ako je u boji Vašeg ježa možete ga staviti na sebe ali ako je u boji nekog drugog igrača, baš njega ćete da ukrasite. Isto to će da rade i drugi igrači ali obzirom da kockica na sebi ima i znak vetar, lako se može desiti da je neki list koji Vam treba spao sa negog od drugih igrača i eto prilike da se dodatno ukrase Vaše bodlje. 

Edukativna igra Hedgehog Haberdash je u osnovi igra memorije sa prelepim elementima, samo u malo kompleksnijem obliku. Obzirom da lišće nema trajnog vlasinka do samog kraja igre, pažnja i memorija igrača će biti testirana neprekidno.

 

Predlažemo i ove igre