Heat Pedal to the Metal (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 6

30 - 60 min

10+ god

Cena: 7 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Toplotni talasi svetlucaju sa trkačke staze, podešavate naočare dok sunce blista sa hroma trkačkih automobila koji se polako guraju u položaj oko Vas. Žamor gomile, pucketanje zastava na vetru, nežna tutnjava Vašeg motora. Plavo letnje nebo, mirno i spokojno na Vašoj poziciji. Odbrojavanje počinje i iznenadni duboki urlici presecaju vazduh dok svi automobili skaču sa svojih startnih linija. Prašina i vetar jure pored vašeg šlema dok ulazite u prvi ugao.

Društvena igra Heat: Pedal to the Metal (na srpskom jeziku), zasnovana na jednostavnom i intuitivnom rukovođenju, stavlja igrače na vozačko sedište u žestokim trkama automobila, boreći se za poziciju da prvi pređu ciljnu liniju, dok upravljaju brzinom svog automobila ako ne žele da se pregreju. Odabir pravih nadogradnji za njihov automobil pomoći će im da zagrle krivine i da njihov motor bude dovoljno hladan da održi maksimalnu brzinu. Na kraju krajeva, njihove vozačke veštine će biti ključ pobede!

Vozači mogu da se takmiče u jednoj trci ili da koriste „Sistem šampionata“ da odigraju celu sezonu u jednoj večeri utakmice, prilagođavajući svoj automobil pre svake trke kako bi osvojili prvo mesto na podijumu. Moraju da budu oprezni jer će vreme, uslovi na putu i ​​događaji promeniti svaku trku kako bi začinili svoje prvenstvo!