Genesis Impact

Cena: 600 RSD

Dugo očekivani Yu-Gi-Oh! set za kraj 2020. godine je stigao i sa sobom donosi 3 nova moćna arhetipa.

 

Poznata spellcaster čudovišta poput Aleister the Invoker, Endymion, the Mighty Master of Magic i Witchcrafter Madame Verre su cenjena u svojim arhetipovima, ali ovaj set donosi njihove varijante iz mlađih dana. Magistus je novi arhetip koji kombinuje mehaniku equip na čudovišta iz extra deck-a da bi pojačali main deck čudovišta. Kao i po priči, svaki Magistus equip-uje na sebe jednog od čuvara magija da bi dobili dodatne efekte. Od vučenja dodatnih karata, pa sve do preuzimanja kontrole protivničkih čudovišta, Magistus ima širok asortiman trikova na raspolaganju.

Live Twin / Evil Twin je novi arhetip koji kombinuje cyberse i fiend tipove čudovišta kako bi kontrolisale protivnika i ukrale pobedu u pravom trenutku.
Nove Light Machine u vidu Drytron čudovišta imaju samo jednu zvezdicu i 2000 ATK, ali se mogu samo specijalno prizvati ako žrtvujete jedno Drytron čudovište ili ritual čudovište sa table ili iz ruke. Svako Drytron čudovište dobija i dodatne efekte kada se prizovu, a sve u cilju da prizovete njihova ritualna čudovišta. U tome im pomaže novi ritual spell koji umesto broja zvezdica, traži određeni napad čudovišta da bi prizvali bilo koje ritualno čudovište. Odličan arhetip koji otvara dosta mogućnosti starim, ali i novim ritual špilovima.

 

Sve ovo i još mnogo toga vas čeka u ovom neverovatnom izdanju. Ovaj buster sarži po 7 karata po kesici.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara