Exploding Kittens (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-5

15 minuta

7+ god

Cena: 2 650 RSD

Društvena igra Exploding Kittens (Eksplodirajući mačići) je visoko strateška verzija Ruskog ruleta. Veoma laka za naučiti i veoma zarazna za igrati.

Ova društvena igra je za igrače koji vole mačiće, dlakave krompir mačke (da i to postoji), ali i lasere kao i eksplozije, ponekad i koze.

Igrači vuku karte i odigravaju karte sve dok ne izvuku eksplodirajuće mače, u tom trenutku oni eksplodiraju, mrtvi su i izlaze iz igre, osim ako nemaju kartu koja onesposobi mogućnost mačiča da ekspodira… U tom slučaju je preživeo i igra se nastavlja. Ali možete i na druge načine mečetu da skrenete pažnju, kao što su laserski pokazivač, trljanje stomaka ili magični tortilja sendvič. Igra postaje sve intenzivnija sa svakom kartom koju vučete, jer manje karata u špilu znači veće šanse da izvučete mače i eksplodirate. Neko će možda znati gde je neko mače u špilu, ali ne mora da znači da je u prednosti. Igra ima pregršt mogućnosti i mnogo načina da se sve u trenu preokrene. Nema nedodirljivih u ovj igri, a svima sem jednom mačići će doći glave…

Poslednji čovek koga mače ne raznese u paramparčad je pobednik u ovoj dinamičnoj i zabavnoj društvenoj igri!