Exit The Polar Station

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-4

60-120 min

12+ god

Cena: 2 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Divno jutro na Arktiku - samo -15 ° C!

Vi pripadate velikoj istraživačkoj organizaciji koja je podeljena između nekoliko stanica. Kao deo Divizije IMB-K-12, posao vam je da istražujete klimatske promene na Severnom polu.

Sve je strogo tajno i nemate pojma kakve su misije drugih timova. Iz Divizije IMB-K-13, na primer, niko nije viđen nedeljama. Iznenada se začuo alarm za evakuaciju! Trčite ka vratima, ali već su zaključana automatski. Kroz prozor možete videti svoje kolege iz drugih stanica koje trče ka helikopteru. Ostali ste sami na zamrznutom Arktiku... Zapućujete se u susednu stanicu preko ventilacionog otvora. Opet, vrata su zaključana. Laboratorija je uništena i pitate se šta se tačno dogodilo. Na stolu nalazite dnevnik i čudan disk i primećujete da je u sobi sve osigurano brojevima. Shvatate da jedini način da pobegnete jeste da nađete sve ključeve. Ako ne, ovo će biti vaš hladan kraj.

Društvena igra Exit The Polar Station vas uvodi u ESCAPE ROOM okruženje gde igrači moraju da imaju timski duh, kreativnost i moć dedukcije da bi mogli da rešavaju zagonetke, prikupljaju sakrivene predmete i nađu IZLAZ.

Predlažemo i ove igre