Exit The Mysterious Museum

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

45-90 minuta

10+ godina

Cena: 2 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Poslednji dan vašeg odmora u Firenci! Veselo šetate kroz uske uličice kad odjednom nebo se otvorilo i počela je da pada jaka kiša.

Tražeći sklonište od kiše nalećete na neobično odevenog čoveka. Nekako nespretno vam stavlja mermerni disk u ruke zajedno sa brošurom muzeja i mrmljajući vam kaže “blago Santa Marie”, “besplatne karte” i “uživajte u zabavi”. Odmah zatim nestajer u gustoj kiši.

Besplatne karte? Ne morate mi reći dva puta. Ulazeći u muzej primećujete da ste sami i da nigde nema nikoga. Čak i biletarnica je zatvorena! Razočarani, odlučujete se da se okrenete i izađete napolje kad iznenada ogromna ulazna vrata se zatvaraju baš ispred vašeg nosa. Zaključani ste. Okrećete se u panici. Jedini drugi način da izađete je blokiran velikim metalnim krstom na kome se nalazi čudan siimbol. Čekajte! Negde ste taj simbol već videli?

Društvena igra EXIT The Mysterious Museum vas uvodi u ESCAPE ROOM okruženje gde igrači moraju da imaju timski duh, kreativnost i moć dedukcije da bi mogli da rešavaju zagonetke, prikupljaju sakrivene predmete i nađu IZLAZ. Ako ne uspete u tome sigurno ćete biti dodani u stalnu kolekciju muzeja