Exit The Forbidden Castle

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

45-90 minuta

12+ godina

Cena: 2 200 RSD

Napokon, ponovo je vreme za odmor! Ove godine, to je putovanje u malo idilično selo u planinama. Da se ne bi mučili sa vožnjom odlučujete da ovaj put putujete vozom!

Tri sata kašnjenja i nekako uspevate da stignete u vaš smeštaj, gde pronalazite brošuru sa ekskurzijama koja uključuje i obilazak lokalnog zamka. Brošura izgleda onako amaterski, kao da je izašla iz domaće radinosti, ali vi baš volite srednjovekovne zamkove! Sutradan, krećete u obilazak i laganom šetnjom stižete do zamka. Nigde nema biletarnice, niti bilo koga u okolini. Još bolje, možete sami uživati u istraživanju, neometani! Ulazite unutra i šetajući kroz zamak dolazite do prostorije u kojoj se nalazi presto.

Iznenada velika drvena vrata se zatvaraju za vama i tada shvatate do ovo i nije bila baš najpametnija ideja koju ste imali. Zamak je prepun zagonetki.

Društvena igra Exit The Forbidden Castle vas uvodi u ESCAPE ROOM okruženje gde igrači moraju da imaju timski duh, kreativnost i moć dedukcije da bi mogli da rešavaju zagonetke, prikupljaju sakrivene predmete i nađu IZLAZ. Ako ne uspete u tome vaš domaćin vam možda i ne dozvoli da izađete i odete kući.

Predlažemo i ove igre