Exit The Enchanted Forest

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-4

60-120 minuta

10+ godina

Cena: 2 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a

Jednom davno u prošla vremena…

Plan je bio da krenete u relaksirajuću šetnju kroz šumu. Ali samo što ste prešli most i stigli do šume, čuje se glasno “Puff” i kako ste se okrenuli za zvukom vidite kako je most nestao iza vas!

Odjednom šuma vam mračnije i dosta strašnije nego pre.  Štaaa… Sada vidite i ogromnog vuka kako vam se približava! Krv vam se zaledili i ukipili  ste se kao drvo. Dubokim , režavim glasom vuk počinje da priča “Zdravo narode. U šta buljite – nikada pre niste videli vuka? Možda možete da mi pomognete. Tražim bezobrazno derište sa crvenom kapom. Da li ste je slučajno videli?

“Uf, n-n-ne nisam” jedva ste promucali kroz zube. Nekako ste skupili hrabrost i pitali ste vuka kako da izađete iz šume. “Pomoćiću vam” reče vuk širokog osmeha…

Društvena igra Exit The Enchanted Forest​ vas uvodi u ESCAPE ROOM okruženje gde igrači moraju da imaju timski duh, kreativnost i moć dedukcije da bi mogli da rešavaju zagonetke, prikupljaju sakrivene predmete i nađu IZLAZ. U slučaju da nerešite sve zagonetke i rešite da ostanete u šumi ne brinite sigurno ćete naći ulogu u nekoj od bajki. Ulogu koju ćete igrati do kraja života.

Društvena igra Exit The Enchanted Forest​ sadrži:

  • Pravila
  • 8 Karata
  • Kodirani disk
  • 10 čudnih predmeta

Dimenzije: 18 cm x 13 cm x 4 cm

Težina: 0,270 kg