Duel Devastator

Cena: 6 000 RSD

Špilovi i strategije dolaze i odlaze, ali neke karte uvek ostaju! Duel Devastator je set od 56 Ultra Rare karata. Medju kartama ističu se Ash Blossom & Joyous Spring, Ghost Ogre & Snow Rabbit, Ghost Reaper & Winter Cherries, Ghost Belle & Haunted Mansion i Ghost Sister & Spooky Dogwood koje su dobile novi artwork.

Ovo su jedne od pet najpopularnijih i najčešće igranih karata u celom Yu Gi Oh!-u TCG. One su zastupljene u svakom aspektu igre i korišćene su od strane igrača bilo kog nivoa iskustva i veštine, i sada imaju novi artwork koji im dolikuje. Svaki duelista, čak i ako ima standardne kopije ovih karata, poželeće da nabavi ove karte bilo da ih igrqa ili da ih doda u svoju kolekciju. Duel Devastator nije namenjen samo da bi duelistima dao nove verzije njihovim omiljenim kartama.

Dueli su se promenili dosta od kada su se pojavila Link-čudovišta 2017. godine. Sada možete da pojačate Ekstra Deck i Side Deck kako bi držali korak sa najnovijim trendovima. Prošli smo kroz špilove koji su osvajali turnire u proteklim godinama i izabrali sveukupno 30 najpopularnijih karata za vas Side Deck plus 20 čudovišta za vaš Extra Deck.

Bilo da ste igrač početnik ili iskusan igrač ili pak igrač koji se ponovo vraća u svet Yu Gi Oh-a ili možda preferirate Speed Duel, Duel Devastator sadrži ključne karte koje će vam zatrebati u vašem Extra ili Side Deck-u kako biste uništili vaše protivnike!