Dixit Odyssey (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3-12

30-60 minuta

8+ godina

Cena: 3 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Svaka slika ima priču, a koju ćete priču vi ispričati?

Umetnički ilustrovana društvena igra Dixit Odyssey je igra kreativnog nagađanja, u kojoj vaša mašta priča priču.

U nagrađivanoj društvenoj igri Dixit, igrači će, koristeći prelepo ilustrovane slike na svojim kartama, da probaju da zbune svoje protivnike i pogode koja slika odgovara priči. Pogoditi pravu kartu je samo pola bitke, da bi stvarno uspeli Vaši prijatelji moraju da presude da li Vaša priča odgovara slici!

U svakom potezu, pripovedač će reći kratku reč ili frazu, rečenicu ili asocijaciju, mimiku ili pesmicu koja odgovara jednoj slici među njegovim kartama. Tada će svaki igrač među svojim kartama odabrati kartu koja najviše odgovara toj asocijaciji. Nakon toga svi će morati da pogode koja je pripovedačeva karta za koju je on izmislio svoju kratku priču. Pagađanjem prave karte Vi ćete biti bliži pobedi, ubeđivanjem ostalih igrača da je Vaša karta najbolja, bićete još bliži.

Dixit Odyssey je predivna, laka i zabavna igra, igriva sa svim ljudima koji su Vam dragi. Sa fantastičnim ilustracijama i prostim pravilima, igra se može igrati kako sa odraslima tako i sa decom. Društvena igra Dixit Odyssey će se svideti svim osobama koje su čak i malo maštovite.

Nakon svoje prve, osnovne igre Dixit, koja je proglašena za najbolju igru na svetu 2010. godine (Spiel de Jahres), Dixit nam dolazi u varijanti Dixit Odyssey, koja zabavu dovodi na viši nivo jer ju je moguće igrati u još veći broj igrača!

Takođe, Dixit Odyssey je moguće igrati i kao ekspanziju za osnovni Dixit.

Vremenom, izlazilo je sve više i više ekspanzija, koje je moguće kombinovati uz obe osnovne igre, kako uz Dixit, tako i uz Dixit Odyssey.

Jednostavna, prelepa i maštovita zabava za sve!

Društvena igra Dixit Odyssey sadrži:

  • 1 pravila
  • 12 drvenih zečića (za svakog igrača po jedan)
  • 1 tablu za vođenje rezultata
  • 84 ilustrovane karte

Predlažemo i ove igre