Dixit Disney (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3 - 6

30 min

8+ god

Cena: 4 500 RSD

Svaka slika ima priču, a koju ćete priču vi ispričati?

Umetnički ilustrovana društvena igra Dixit dobila je još jednu svoju varijantu!

Društvena igra Dixit Disney (na srpskom jeziku) daje priliku igračima da koristeći prelepo ilustrovane slike na svojim kartama, probaju da zbune svoje protivnike i pogode koja slika odgovara priči. Pogoditi pravu kartu je samo pola bitke, da bi stvarno uspeli Vaši prijatelji moraju da presude da li Vaša priča odgovara slici!

U svakom potezu, pripovedač će reći kratku reč ili frazu, rečenicu ili asocijaciju, mimiku ili pesmicu koja odgovara jednoj slici među njegovim kartama. Tada će svaki igrač među svojim kartama odabrati kartu koja najviše odgovara toj asocijaciji. Nakon toga svi će morati da pogode koja je pripovedačeva karta za koju je on izmislio svoju kratku priču. Pagađanjem prave karte Vi ćete biti bliži pobedi, ubeđivanjem ostalih igrača da je Vaša karta najbolja, bićete još bliži.

Dixit Disney (na srpskom jeziku) je predivna, laka i zabavna igra, igriva sa svim ljudima koji su Vam dragi. Sa fantastičnim ilustracijama i prostim pravilima, igra se može igrati kako sa odraslima tako i sa decom. Društvena igra Dixit će se svideti svim osobama koje su čak i malo maštovite.

Nije iznenađenje da je Dixit proglašen najboljom igrom na svetu za 2010. godinu i da je osvojio prestižnu nagradu Spiel de Jahres koja se dodeljuje od strane svih svetskih kritičara društvenih igara.

Jednostavna, prelepa i maštovita zabava za sve!