Detective Signaure Series Dig Deeper

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-5

90-120 minuta

16+ godina

Cena: 1 800 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4

Proleće 1977. godine.  U Arlingtonu, blizu Bostona, desilo se ubistvo. Žrtva je bila gradski većnik sa obećavajućom karijerom Petar Colvin, 32 godine.  Pronađen je mrtav u blizini svog automobila na parkingu iza gradske skupština. Imate samo 4 dana da rešite misteriju ko ga je ubio i zašto.

Društvena igra Detective Signaure Series Dig Deeper​ je samostalno proširenje (može da se igra zasebno) hit igre Detective: A Modern Crime Board Game. Ovo je prva u nizu igara u novoj Signaure Seriji gde najbolji pripovedači u industriji društvenih igara uzimaju mehaniku igre Detective i koriste je u pričanju njihove jedinstvene priče. Društvena igra Detective Signaure Series Dig Deeper​ je dizajnirana od strane Roba Davia veterana koji je radio na naslovima kao što su Pandemic Legacy, Cthulhu: Death May Die, Betrayal at house on the hill...

Slučaj koji je osmislio Rob, na naše iznenađenje, nas vraća u Boston 70. godina. Ovaj grad je video i bolje dane. Mnogo protesta. Građanski nemiri, puno tenzije. Spreman da eksplodira. Kakav momenat za borbu protiv kriminala!

Predlažemo i ove igre