Descent Legends of the Dark

Cena: 25 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a

Terinot je u opasnosti od mračnih sila tame koje prete da ga unište. Lideri carstva su podeljeni i nesposobni da se ujedine protiv ove zajedničke pretnje. Putujte kroz fantastično carstvo Terionta, prolazeći kroz mračne šume, tmurne gradove, drevne pećine i maglovite močvare, kako biste se pripremili za odsudnu bitku koja će uskoro doći.

Društvena igra Descent Legends of the Dark omogućiće Vam da se upustite u avanturu kroz živopisno carstvo boreći se protiv mračnih neprijatelja. Priča se odvija kroz šesnaest kampanja, tokom kojih ćete morati da porazite zombije u maglovitim močvarama, demonske varvare i ostala zastrašujuća stvorenja. Igra sadrži 46 delova trodimenzionalnog terena i četrdeset minijatura heroja i čudovišta koje ćete koristiti tokom igre. Vaši ciljevi će se menjati iz misije u misiju, i kako priča bude odmicala biće sve teže da očuvate snagu svog heroja i parirate pretnjama koje Vas očekuju.

Napomena: Descent Legends of the Dark je samostalna avantura i nije kompatibilna sa Descent Journeys in the Dark i njenim ekspanzijama!