Deckscape: Test Time

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-6

30-90 minuta

12+ godina

Cena: 1 700 RSD

Deckscape: Test Time je prvi od naslova u nizu serija kooperativnih igara inspirisanih stvarnim „bekstvo iz sobe“ scenarijima u kojima je grupa ljudi „zarobljena“ unutar sobe pune zagonetki i čudnih predmeta. Cilj igre je rešiti sve zagonetke, razumeti zaplet priče i iskoristiti najbolje predmete koji su vam ponuđeni kako bi najbrže našli izlaz iz sobe.
Deckscape: Test Time igri, izabrani ste kao jedan od Doctor Thyme's-ovih najbrilijantnijih studenata za specijalan projekat. On će testirati vaše veštine, i ako budete uspešni, bićete nagrađeni jedinstvenom prilikom da mu pomognete u radu na njegovom najnovijem i veličanstvenom izumu. Dok objašnjava svoj projekat, ometen pričom je pritisnuo dugme: alarm je pokrenut i teškim okovima su u trenutku zatvorena sva vrata i prozori. Laboratorija je zaključana!
Doktor Thyme je propao kroz rupu koja mu se otvorila pod nogama i ostao je zarobljen u mraku.
Da li ćete uspeti da prođete Doctor Thyme's-ov ispit i uspešno nađete izlaz iz laboratorije? Korišćenjem samo šezdeset karata, učestvovaćete u uzbudljivoj avanturi bez napuštanja vašeg doma.