D&D Mordenkainen Presents: Monsters of the Multiverse

Cena: 6 750 RSD

Mordenkainen prestavlja: Monsters of the Multiversev

Biblioteku čudesnih avanturista, prijatelja i neprijatelja za najveću avanturističku roleplay igru na svetu.

Blistava razmišljanja čarobnjaka Mordenkainena. Ova knjiga sadrži mnogo stvorenja koje možete koristiti za vaše avanture u Dungeons & Dragons roleplay igri. Dolazeći iz svakog ugla multiverzuma, ova stvorenja predstavljaju neke od najdobroćudnijih i najzlobnijih sila sa kojima se D&D heroji mogu susresti.

Ova knjiga takođe okuplja fantastične narode iz mnogo različitih svetova. Svaki od ovih naroda predstavlja opciju rase koju možete iskoristiti kad kreirate vaš D&D lik, proširujući izbore iz Player’s Handbook.

Sastavljajući i ažurirajući čudovišta koja su se prvobitno pojavila u knjizi Volo’s Guide to Monsters and Mordenkainen’s Tome of Foes, ova knjiga predstavlja prijatelje i neprijatelje za bilo koju D&D kampanju, od kojih su mnoga praćena komentarima Mordenkainena. On se suočio sam mnogim od ovih čudovišta i naroda u brojnim čudesnim avanturama.

Uključuje preko 250 čudovišta. Nova pravila i sposobnosti za čudovišta koja olakšavaju Dungeon Masteru vođenje avantura.

Uključuje preko 30 raspoloživih rasa za odabir prilikom kreriranja karaktera.

Dosta predavanja o multiverzumu i čudovištima koji ponovo vraćaju fokus priče na D&D multiverzum a ne na bilo koji određeni svet.

Knjigu Mordenkainen Presents: Monsters of the Multiverse možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook