D&D Fizban's Treasury of Dragons

Cena: 6 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Pravo iz Zmajevih usta…

Otkrijte kako zmajevi otelotvoruju magiju širom D&D svetova i kako ih možete oživeti za vašim stolom u ovom ključnom vodiču namenjenom za najvećuu roleplaying avanturu na svetu.

Upoznajte Fizban the Fabulous, lukavom arximaga, neverovatnog heroja Rata Kopljima, božanskog avatara boga zmajeva i vašeg vodiča kroz misterije zmajeva u svetovima Dungeons & Dragons-a.

Koja je razlika između crvenog i zlatnog zmaja? Šta je zmavej vid? Kako magija koju poseduju zmajevi utiče na svet oko njih? Evo vašeg sveobuhvatnog vodiča za zmajeve, ispunjenog savetima i alatima koji su potrebni Dungeon Master-ima i igračima za njihove susrete sa ovim opasnim magičnim stvorenjima.

Uvice zmajeva kao i naučnici podjednako će ceniti nove opcije na temu zmajeva. Moći će da iskoriste to znanje i da ga pretvore u nezaboravne likove avanturista. Dungeon Master-i će otkriti bogatu količinu novih alata i informacija za dizajniranje avantura i kampanja na temu zmajeva. Otkrijte mnoštvo novih zmajeva i drugih stvorenja. Naučite o staništima i riznicama svake vrste zmajeva i povežite ih sa bezbroj svetova Materialne ravni. Otkrijte sve što trebate da znate o najpoznatijim čudovištima D&D-a uz pomoć Fizbana, vašeg stručnog savetnika za zmajeve.

Glavne karakteristike knjige Fizban's Treasury of Dragons:

  • Upoznaje Gem Zmajeve u 5. Izdanje D&D-a
  • Otkriva priču o Prvom Svetu u ulozi Bahamuta i Tiamata i njihovom stvaranju i uništavanju.
  • Dodaje nove opcije koje možete iskoristiti za kreiranje likova, uključujući i jedinstveno drakonsko poreklo za klasu dragonborn-e, kao i nove avature i magije.
  • Nudi sve što je potrebno Dungeon Master-u da kreira avanture inspirisane zmajevima širom D&D univerzuma, zajedno sa novim mapama, jazbinama zmajeva i detaljima o 20 različitih vrsta zmajeva.
  • Prestavlja niz novih zmajeva i stvorenja koja su povezana sa zmajevima, uključujući spekte bogova zmajeva, zmajevih sluga i još mnogo toga.

Knjigau Fizban's Treasury of Dragons možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook