D&D Critical Role Call of the Netherdeep

Cena: 6 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Možete li promeniti sudbinu?

Epska „Critical Role“ kampanja u najvećoj roleplay avanturi na svetu.

Pohlepa smrtnika probudila je moćni entitet koji se dugo smatrao uništenim. Eonima je ovaj moćni šampion bogova zatočen u najmračnijim dubinama Exandrije. Njegovo ime davno je zaboravljeno, kao i njegova junačka dela. U očaju on doziva nove heroje da ga spasu.

Inspirisana kampanja hit serije Critical Role, ova avantura počinje u pustošima Xhorhasa i vodi do svetlucavog grada-oaze Ank'Harela na kontinentu Marquet. Odatle u potopljeno carstvo očaja, korupcije i tuge poznat kao Netherdeep.

Critical Role: Call of the Netherdeep sadrži sedam poglavlja uzbudljive avanture, nova stvorenja, magične predmete i poster mapu Ank’Harel.

Prvi veliki avanturistički modul u svetu Exandrie, predviđenom za igrače levela 3-12.

Multikontinentalna priča koja se proteže kroz pustoši Xhorhasa, predstavlja kontinent Marquet i na kraju uranja igrače u Netherdeep.

Prepuna znanja i avantura kroz neverovatnu Exandriu.

Knjigu Critical Role: Call of the Netherdeep možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook