Darkwing Blast

Cena: 600 RSD

Moćna Blackwing čudovišta se vraćaju!
Darkwing Blast je novi set koji donosi podršku za stare i nove arhetipove. Blackwing špil, koji je koristio Crow u 5Ds eri, dobija nove karte koje će poboljšati špil! Black-Winged Assault Dragon je novo synchro čudovište koje "prži" protivnike za 700 bodova, svaki put kada protivnik aktivira efekat čudovišta, a potom ako se to desilo četiri ili više puta, uništi protivničku tablu! Nova spell karta Black Feather Whirlwind omogućava da vraćate sa groblja Blackwing synchro čudovišta i jednom po potezu ih spasete od uništenja!
Iz prvog serijala Yu-Gi-Oh! nam stiže podrška za špil koji je koristila Mai - Amazoness! Amazoness War Chief je novo čudovište koje vam omogućava da postavite polymerization ili Amazoness spell/trap direktno iz špila. Amazoness Augusta je novo Fusion čudovište koje vam omogućava da prizovete bilo koju Amazoness direktno iz špila, sprečava uništenje vaših Amazoness karata i napada dva puta po potezu sa 3200 ATK!
Podršku za meta špilove poput Tearlament i Spright takođe možete naći u ovom setu, ali i nove moćne arhetipe poput Bystial i Kashtira.
Svaki booster sadrži 9 karata: 8x Common + 1x Super rare (ili većeg reriteta).

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: