Cortex Challenge 3

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-6

15 minuta

8+ godina

Cena: 2 100 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Cortex Challenge je uzbudljivi izazov i prava zabava za vaš mozak , koja koristi isti brzi pristup porodičnoj zabavi koji su ga popularizovali Dobble i Jungle Speed! Društvena/edukativna igra Cortex Challenge će testirati nekoliko različitih veština kao što su na primer: pamćenje, uočavanje, snalažljivost, pa čak i trestiranje vašeg čula dodira.

Uz društvenu igru Cortex moraćete da naprežete svoj um do maksimuma kako biste bili prvi koji će: odgonetnuti zajedničke simbole na karti, ispravno upamtite sve predmete ili pronaći izlaz iz lavirinta.

Za svaki uspešno rešen izazov dobijate komadić slagalice u obliku mozga, a onaj ko prvi sastavi svoj možak popeđuje u ovoj zabavnoj, društvenoj igri!

Društvena igra Cortex Challenge izaziva mentalne sposobnosti igrača bilo mladih ili starih!

Društvena igra Cortex Challenge 3 je još jedna u nizu Cortex-a, a sa sobom vam donosi potpuno novi tip izazova, MIRIS. Sa nekoliko potpuno novih, mirišljavih karata, vaše igranje ove igre će poprimiti potpuo novi oblik.

Možete je igrati samostalno ili je možete pomešati sa nekom od prethodnih Cortex igara i kreirati svoju unikatnu verziju društvene igre.

Predlažemo i ove igre