Cockroach Salad

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 6

10 - 20 min

6+ god

Cena: 1 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

U čuvenoj bubašvabinoj salati igrači prave naizgled uobičajenu salatu prepunu zelene salate, paprike, paradajza i karfiola – ali neće uvek reći koji sastojak dodaju u činiju!

Društvena igra Cockroach Salad je pun pogodak ukoliko ste prethodno uživali u igri Cockroach Poker, Cockroach Poker Royal (Bubašvaba Poker kraljevski), Cockroach Soup i Grasshopper Poker ili ako ste jednostavno ljubitelj brzih kartaških igara u kojima ćete imati priliku da testirate svoje reflekse i blefove.

Dakle, u društvenoj igri Cockroach Salad igrači pokušavaju da naprave šarenoliku salatu što je brže moguće tako što jedan po jedan pakuju svoje kartice sa povrćem na centralni špil. Cilj je otarasiti se svih svojih karata i na taj način pobediti. Igrač koji je na potezu mora "tačno" imenovati povrće čim spusti kartu, prateći određena pravila. Zvuči lako, ali svako zamuckivanje, "ammm" ili razmišljanje duže od 3 sekunde se računa kao greška, tako da morate pokupiti sve odigrane karte. Zato pazite, pobediće samo onaj igrač koji može brzo i pravilno da balansira između istine i laganja!