Coatl

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 4

30 - 60 min

10+ god

Cena: 4 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Izbor Astetskog prvosveštenika je neizbežan. Da bi dokazali svoju vrednost i zasluge, kandidati se upuštaju u trku za prestiž da bi pridobili naklonost bogova. Hoćete li moći da napravite najlepše skulpture pernatih zmija (zvanih Coatl) da biste se istakli i dobili pristup cenjenoj tituli Prvosveštenika?

Društvena igra Coatl angažuje igrače da rade na izgradnji najlepših i najvrednijih Kecalkoatl. Zmije, ili Kecalkoatl, napravljene su od glave, brojnih pločica na telu i repa, od kojih je svaka pločica napravljena od krupne, šarene plastike u raznim bojama. Na potezu, igrači će ili uzimati pločice sa centralne table i postaviti je na svoju ličnu tablu, ili će raditi na izgradnji jednog od svojih Kecalkoatl-ova sa različitim pločicama koje su prikupili. Pločice su raznih boja pa tako i Kecalkoatl-ovi mogu biti različitih boja (šara) ali da bi dobili više naklonosti (poena) moramo da ih napravimo po uzoru na karte koje će nam diktirati kako je najbolje da oni izgledaju. Ako ispoštujemo više kartica osvajamo više poena. 

Problem je što vi niste jedini koji to pokušava da uradi, pa pločice nestaju vama pred očima a vaši snovi o najlepšem Kecalkoatl-u padaju u vodu. 

Igra se završava kada jedan igrač završi svoj treći Kecalkoatl ili ako vam ponestane delova za izgradnju. Igrači dobijaju poene za ispunjavanje ciljeva, a onaj sa najviše poena zvaće se Prvosveštenik!

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara