Carnegie

Broj Igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 4

90 - 120 min

12+ god

Cena: 8 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Tošin bunar 188a

Postanite najuticajniji preduzetnik i dobrotvor svoje ere!

Društvena igra Carnegie je inspirisana životom Endrua Karnegija, dobrotvora i filantropa, koji je rođen u Škotskoj 1835. Endru Karnegi i njegovi roditelji emigrirali su u Sjedinjene Države 1848. Iako je karijeru započeo kao telegrafista, njegova uloga jednog od glavnih igrača u usponu industrije čelika Sjedinjenih Država učinila ga je jednim od najbogatijih ljudi na svetu i ikonom američkog sna.

Tokom igre ćete regrutovati i upravljati zaposlenima, proširiti svoje poslovanje, investirati u nekretnine, proizvoditi i prodavati robu i stvarati transportne lance širom Sjedinjenih Država; možda čak radite sa važnim ličnostima tog doba. Možda ćete čak postati i slavni dobrotvor koji svojim delima i velikodušnošću doprinosi veličini svoje zemlje!

Igra se odvija preko 20 rundi; svaki igrač će imati po jedan potez po rundi. U svakom potezu, aktivni igrač će izabrati jednu od četiri akcije, koje drugi igrači mogu da prate. Cilj igre je da se izgradi najprestižnija kompanija, koju simbolizuju pobednički poeni.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara