Air Land & Sea Spies Lies & Supplies

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 4

15 - 30 min

14+ god

Cena: 2 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Društvena igra "Air, Land & Sea: Spies, Lies & Supplies" je zanimljiv i inovativan nastavak popularne društvene igre Air, Land & Sea. Izdata je 2022. godine od strane izdavača Arcane Wonders i dizajnirao ju je Jon Perry. U ovoj igri, igrači se takmiče koristeći set od 18 karata, koje se mogu igrati samostalno ili u kombinaciji sa delovima originalne igre. Jedinstveni aspekt ove igre leži u mogućnosti kombinovanja različitih "pozorišta" borbe - zemlje, mora i vazduha - sa novim elementom "Economics", dodajući tako slojevitost i strategiju igri.

Igrači imaju šansu da dodaju snagu ne samo svom pozorištu već i drugim pozorištima kroz korišćenje žetona za snabdevanje, čime se igra čini dinamičnijom i zahteva promišljanu taktiku. Karakteristika igre je da sve karte imaju različite sposobnosti, a posebno su zanimljive karte niže snage koje kompenzuju svoju slabost neverovatnim sposobnostima, ključnim za pobedu u pojedinim pozorištima. Ova igra testira sposobnost igrača da efikasno upravljaju svojim kartama i koriste svoje resurse na najbolji mogući način.

Umetnički radovi Damiena Mammolitija i Valeria Buonfantina doprinose vizuelnom doživljaju igre, čineći je privlačnom i za oko. "Air, Land & Sea: Spies, Lies & Supplies" nudi bogat i uzbudljiv izazov za ljubitelje strategijskih i taktičkih igara.

Predlažemo i ove igre