Ahoy

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 4

45 - 75 min

14+ god

Cena: 4 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Tošin bunar 188a

Društvena igra Ahoy je asimetrična igra u kojoj dva do četiri igrača preuzimaju uloge razbojnika i vojnika koji traže slavu na otvorenom moru.

Jedan igrač kontroliše eskadrilu Plavog peraja, društvo morskih pasa i njihovih zubatih prijatelja, koji patroliraju ovim vodama i održavaju red s pucnjem i mačem. Drugi igrač kontrolira Savez mekušaca, savez podvodnih stvorenja i njihovih saboraca koji se bore da povrate svoj rodni dom. U igrama s više ljudi, neki igrači kontroliraju švercere, samostalne kapetane koji probijaju blokade kako bi švercovali luksuzne, ali i osnovne potrepštine, dostavljajući ih onima kojima su najviše potrebne - ili onima koji imaju najviše novca. Istražite mora. Dok igrate, stvorićete jedinstvenu mapu punu rizničkih skrovišta, opasnih olupina i moćnih morskih struja, koristeći luksuzne dvostruke pločice regije.

Uz razvoj od istog tima koji vam je donio Root i Oath, Ahoy nudi duboku, interaktivnu igru ​​u brzoj i lakoj za savladati igri s ​​šarenim ambijentom oživljenim prelepim ilustracijama Kylea Ferrina.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara