Adventure Games Monochrome Inc

Cena: 2 500 RSD

Istražite mesta, kombinujte predmete i doživite priče i avanture u Adventure Games serijalu igara. U svakoj od igara, igračima je predstavljena misteriozna priča koja se polako otkriva koz igranje same igre. Radeći zajedno, igrači istražuju predele, pričaju sa ljudima, traže tragove i kombinuju različite predmete da bi otkrili tajnu priče. U zavisnosti od izbora koji igrači naprave, priča će se nastaviti na drugi način. Butite pažljivi. Kada jednom napravite izbor, nema povratka!

Za razliku od kooperativne igre EXIT, ova igra se fokusira na priču i istražibanje, bez vremenskog ograničenja. Igrači će naići na mnogo različitih izbora u igri i više od jednog ispravnog pravca koji će ih uputiti ka otkrivanju tajne. Svaki naslov sadrži tri priče, koji u proseku traju između 60-75 min. Ništa se ne uništava, tako da igru možete igrati opet iznova.

U Monochrome Inc. Igrači su zaduženi da provale u labaratoriju za istraživanje. Čim uspete da to uradite, kreće radio tišina i prepušeni ste sami sebi. Ono na šta naiđete, kao i zaključeke koje možete doneti su direktno na vašim izborima koje napravite. Samo uz pomoć koordinacije zajedno možete rešiti misteriju i uspešno završiti misiju.