Adventure Games: The Dungeon

Cena: 2 500 RSD

Istražite mesta, kombinujte predmete i doživite priče i avanture u Adventure Games serijalu igara. U svakoj od igara, igračima je predstavljena misteriozna priča koja se polako otkriva koz igranje same igre. Radeći zajedno, igrači istražuju predele, pričaju sa ljudima, traže tragove i kombinuju različite predmete da bi otkrili tajnu priče. U zavisnosti od izbora koji igrači naprave, priča će se nastaviti na drugi način. Butite pažljivi. Kada jednom napravite izbor, nema povratka!

Za razliku od kooperativne igre EXIT, ova igra se fokusira na priču i istražibanje, bez vremenskog ograničenja. Igrači će naići na mnogo različitih izbora u igri i više od jednog ispravnog pravca koji će ih uputiti ka otkrivanju tajne. Svaki naslov sadrži tri priče, koji u proseku traju između 60-75 min. Ništa se ne uništava, tako da igru možete igrati opet iznova.

U ovoj priči, igrači se bude u ćeliji zamka tokom srednjevekovnog doba, bez sećanja na to kako su dospeli tamo. Šta se desilo? Koje čudne stvari se još dešaaju u zamku? I ono što je naj važnije, kako se izvući iz tamnice? Kroz tri priče, igrači će istraživati zamak, kombinovati predmete i možda čak naći nešto što nisu trebali. U senkama zamka nešto vreba...