Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Detaljan opis igre Dixit

Svaka slika priča priču – ali koji će priču tvoja slika reći?

Dixit je divno ilustrovana igra kreativnog pogađanja, gde Vaša mašta odmotava priču. U ovoj širom sveta nagrađivanoj igri, igrači će koristiti prelepe slike na kartama da izblefiraju protivnike i pogode koja slika pripada priči. Pogađanje je samo pola posla – da biste uspeli, moraćete da navedete Vaše prijatelje da pomisle da baš Vaša karta priča tu zagonetnu priču.

 dixit drustvena igra       Drustvene igre dixit,  Drustvene igra Dixit

U svakom potezu pripovedač će reći frazu ili reč koja ga asocira na sliku na njegovoj karti. Onda ostali igrači biraju kartu koja najbliže odgovara toj frazi, a svi sem pripovedača moraju da pogađaju koja je prava karta. Pogodite karticu – dobili ste poene i pomerate se napred. Navedite prijatelje da pomisle da je Vaša kartica ta prava i dobijate još poena i odmičete još dalje!

Dixit je divna i jednostavna igra koju možete da igrate sa svim Vašim prijateljima bez obzira kakvi su tipovi igrača. Sa fantastičnom paletom šarenih slika i ilustracija kao i prostim pravilima za učenje, Dixit će privući svakoga sa osećajem za maštu.